Benelux

Alimak Hek lanceert een nieuwe lift op de Europese markt

2015-02-19

Skellefteå, Zweden - Alimak Hek is klaar om zijn nieuwe personengoederenlift, type ALIMAK SCANDO 65/32 te introduceren.

Alimak Hek lanceert een nieuwe lift op de Europese markt

"Alimak Hek versterkt haar positie door de invoering van een nieuw basistype om daarmee haar huidige productportfolio uit te breiden", zegt Rolf J. Persson, Managing Director van Alimak Hek in Skellefteå.
 "In tegenstelling tot onze andere type liften, gebaseerd op een flexibel modulair systeem, wordt dit nieuwe type geleverd in een vaste configuratie, maar kunnen wel bestaande accessoires gebruikt worden. Dit betekent dat zowel bestaande als nieuwe klanten kunnen profiteren van een lift met erkende Alimak Hek kwaliteit tegen een concurrerende prijs”.

"Wij geloven dat de Alimak Scando 65/32 een groot succes in de markt zal zijn, vooral voor die klanten die een meer functionele werking wensen - zonder de behoefte aan speciale oplossingen – hetgeen voor een groot deel van de huurmarkt en de bouwindustrie van toepassing is."

De eerste lift zal worden gelanceerd voor het einde van 2014 en onmiddellijk beschikbaar zijn voor klanten in de Scandinavische markt. Lanceringen van de nieuwe lift zal binnenkort plaatsvinden in andere Europese markten.