Benelux

Open dagen 1 & 2 juni 2017

2017-04-25

Begin vorig jaar hebben we in Tilburg onze nieuwe vestiging in gebruik genomen. Vanuit deze centrale vestiging organiseren we alles nu nog beter voor de gehele Benelux. 

Onze nieuwe centrale vestiging te Swaardvenstraat 10, Tilburg.
Onze nieuwe centrale vestiging te Swaardvenstraat 10, Tilburg.

Ons streven om U beter van dienst te zijn bij de uitvoering van uw projecten, heeft geleid tot de ontwikkeling van nieuwe machines met de hoogste standaarden op het gebied van veiligheid, kwaliteit en eenvoud in gebruik.

Graag stellen wij U in de gelegenheid om op donderdag 1 juni en vrijdag 2 juni van 10.00 uur tot 17.00 uur de nieuwe hefsteiger, torenkraanlift en light range machines te bezichtigen in ons nieuw pand onder het genot van een drankje en hapje. Dit tesamen met onze specialisten die U graag te woord staan en U zullen voorzien van een gepast antwoord op al uw vragen.

Mogen we vragen jullie aan te melden door een mailtje te sturen naar : info@alimakhek.nl ? Dit tesamen met het aantal gasten en de dag die uw voorkeur geniet. Zijn er specifieke zaken die jullie graag gezien en/of besproken hadden? Aarzel zeker niet ons dit mee te delen 

We zien ernaar uit U op 1 of 2 juni te mogen verwelkomen.

Graag tot dan!