Benelux

Elevators for marine and offshore applications
First Alimak elevator on offshore support vessel with motion compensated gangway

Offshore support vessel

Alimak geeft haar producten en diensten een nieuwe naam

Alimak Hek is in 2001 ontstaan uit een fusie tussen Alimak en Hek. Alimak Hek is wereld marktleider en pionier in de ontwikkeling, productie, verhuur en service van oplossingen voor verticaal transport voor zowel de industrie als de bouw.

Om de communicatie met alle belanghebbenden te optimaliseren, gaan we de merknaam Alimak Hek vanaf heden voortzetten onder de naam “Alimak”. Het merk Hek met zijn innovatieve techniek blijft natuurlijk deel uitmaken van het  DNA van onze Alimak Group.

Monteur Buitendienst (m/v) (Bouw en industrie) voor Benelux

AlimakHek werft aan!

De Alimak groep behoort internationaal tot de marktleiders op gebied van verticaal transport. In de Benelux zijn wij als verkoop/verhuur en service organisatie reeds meer als 25 jaar met succes actief op de markt. De hoofdvestiging van de onderneming is in een splinternieuw gebouw in Tilburg; in Antwerpen hebben we een nevenvestiging.

Voor de Benelux zoeken wij met onmiddellijke ingang een gemotiveerde:

ALIMAK MC 450

De ALIMAK MC 450 is de nieuwe generatie van de sterke, robuuste en hoogkwalitatieve hefsteigers geleverd door de Alimak. Dit nieuwe model biedt de beste verhouding tussen prestaties en kwaliteit voor algemeen gebruik bij lichtere en middelzware toepassingen.

ALIMAK MC 450

40 mast climbers from Alimak Hek
Alimak Hek to provide 40 mast climbers for EPO construction project

European Patent Office

De Markthal, Rotterdam

In Rotterdam wordt op dit moment hard gewerkt aan de laatste fase van het project “De Markthal”. J.P van Eesteren realiseert hier in opdracht van  Provast een bijzonder project. De overdekte Markthal aan de Binnenrotte zal een permanente markt huisvesten. Aan de straat en in de 40 meter hoge hal komen marktkramen, winkels, horeca en parkeerruimte. De spectaculaire overkapping, bestaande uit een boog van 228 appartementen en maisonnettes die neerkijken op de kramen, is uniek in de wereld.  

Alimak heeft zijn lichtgewichtassortiment verstevigd met de nieuwe transportsteiger voor personen en materiaal: de ALIMAK TPL TWIN MAST.

ALIMAK TPL 2000 (D) & 1800

Jheronimus

Na een lang aanlooptraject is dan nu toch volop in aanbouw de woontoren Jheronimus aan de Hofvijver in het Paleiskwartier te ’s Hertogenbosch.

Bouw

De producten en oplossingen van Alimak worden voor verticale toegang gebruikt tijdens de bouw van 's werelds hoogste gebouwen, langste bruggen, grootste industriefaciliteiten en algemene infrastructuur.

Bouw

Alimak Hek goes further light

4 jaar na de introductie van een vernieuwde Medium range voor hefsteigers, transport steigers en goederenliften, breidt Alimak Hek haar range van lichtere machines nu ook verder uit. In het vierde kwartaal van dit jaar zullen de nieuwe TPL 500 en TPL 300 beschikbaar zijn voor levering in de Benelux.

Alimak liften voor industriële omgeving.

Alimak liften hebben GEEN LIFTSCHACHT nodig. Onze tandheugelliften hebben een zelfdragende mastconstructie, terwijl traditionele liften voor de ophanging en geleiding aangewezen zijn op een dure liftschacht. Een liftschacht kost € 50.000,- of meer. Met een Alimak lift start u dus al direct met een flink financieel voordeel.

UP-Site

In het kader van de stadsvernieuwing en aan de kanaalzone in Brussel werd enkele jaren geleden besloten om aan de Akenkaai een bijzonder project te realiseren.

After sales

De producten van Alimak worden gebruikt voor het transport van personen en materiaal naar grote hoogten en diepten, vaak in extreem gevaarlijke omgevingen. Daarom zijn veiligheid en betrouwbaarheid van het grootste belang. Wij bieden u een after sales support die zijn weerga niet kent!

After sales

ALIMAK SE-H

ALIMAK SE-H

Alimak Hek veilig, efficiënt en betrouwbaar op hoogte

Veiligheid staat voorop bij het werken op hoogte. Daarom streven we bij Alimak Hek altijd naar 100 procent betrouwbaarheid. Dat doen we door kwalitatief uitstekende hefsteigers, liften en andere maatwerkoplossingen voor elk bouwproject te verhuren en te verkopen. Dit combineren we met een solide support service, zodat de klanten gegarandeerd beschikken over veilige hefsteigers, personenliften en transportsteigers.

ALIMAK SCANDO 650 XL

ALIMAK SCANDO 650 XL

Document  Document 

Dicht bij u

Wij zijn op zes continenten vertegenwoordigd. Onze verkoop, dienstverlening en verhuurbedrijven ondersteunen klanten met een breed assortiment weergaloze diensten en producten op aanvraag.

Winstgevendheid voor de klant

In een wereld waar tijd geld is, zorgen wij ervoor dat klanten materiaal krijgen en dat personeel hoger, sneller en veiliger wordt getransporteerd.

De Smederij

Op het voormalige NDSM terrein bouwt IBB Kondor B.V. een hotel. De naam van het totale project refereert aan de voormalige functie van de gebouwen; De Smederij.

Document Benelux