Benelux

Renovatie

Onze reputatie valt of staat met de betrouwbaarheid, veiligheid, prestaties en eigendomskosten van onze producten. Daarom beroemen wij ons op de mogelijkheid u de "keuze" te bieden van de levensduur van bestaande uitrusting uit te breiden of te profiteren van de aanschaf van de laatste technologie van Alimak die op dat moment voorhanden is.

Onze programma's voor machine upgrades en renovaties kennen geen gelijke in de sector. Het aanbod omvat:

  • Uitwisselingsprogramma
  • Upgrades bediening
  • Upgrades onderdelen
  • Vervanging van versleten uitrusting

Door de levensduur van uw machine te verlengen kunt u uw investering optimaal benutten over een langere periode.

Voor

Na

Elevator Refurbishment - Before

Elevator Refurbishment - After

Versleten onderdelen vervangen

Liften en steigers van Alimak, Champion, Heis-Tek en Hek worden in barre omgevingen geïnstalleerd en dit kan met de tijd corrosie van belangrijke structurele onderdelen veroorzaken.

Hoewel onze producten met beschermende coating zoals thermische verzinking worden geleverd kan de tijd zelfs op de best beschermde onderdelen sporen nalaten.

Als onderdeel van onze jaarlijkse inspectieprocedure kunnen we een ultrasoon onderzoek van de structurele onderdelen van uw uitrusting uitvoeren om ervoor te zorgen dat de structurele integriteit aan de minimumeisen van de fabrikant voldoen.

Met Alimak Heks nieuwe ultrasone uitrusting kunnen we een overzicht van de metingen bijhouden, zodat een corrosiepercentage kan worden bepaald en een daaropvolgende prognose van de levensverwachting van de mast en koppelingen. Zo bent u in de gelegenheid van tevoren voor geplande vervangingen een begroting op te stellen.    
Het ultrasone testprogramma van Alimak helpt bij het maken van een effectieve voorspelling van de nood tot vervanging van uw uitrusting.
STEL NIET UIT: Alimak biedt een ultrasoon testprogramma om een doorlopende veilige werking van uw Alimak-, Champion-, Heis-Tek- of Hek-uitrusting te garanderen.

Neem voor meer informatie over renovatieprogramma's contact op met het dichtstbijzijnde kantoor van Alimak, uw vertegenwoordiger of maak gebruik van ons contactformulier.

Renovatie

Langetermijnpartner

Dankzij onze omvang en financiële stabiliteit kunnen wij klanten bijstaan doordat wij voortdurend in technologie, uitrusting, vakkundigheid en dienstverlening investeren.