Benelux

Reserveonderdelen

De originele vervangingsonderdelen van Alimak zijn dezelfde onderdelen die gebruikt worden om uw lift, bouwlift of hefsteiger te bouwen. Dit biedt de eindgebruiker een optimaal rendement omdat de onderdelen aan de originele product specificaties voldoen.

De originele onderdelen van Alimak worden ontworpen om uw uitrusting op piekvermogen te laten werken en stilstand en onderhoudskosten terug te brengen. Daarom maken we uitsluitend van originele onderdelen van Alimak gebruik. Dit is een geïntegreerd onderdeel van onze contracten voor preventief onderhoud en reparaties.

De beste manier om ervoor te zorgen dat uw Alimak, Champion, Heis-Tek of Hek-uitrusting werkelijk kostenefficiënt blijft, is de machine helemaal 100% origineel te houden!

Het leven voor onze klanten gemakkelijker maken door middel van doeltreffende distributie!

Van tandwielkasten tot motoren en remschoenen tot veiligheidsapparatuur… alle plaatselijke Alimak filialen hebben onderdelen op voorraad van Alimak, Champion, Heis-Tek en Hek producten die vandaag in gebruik zijn. We hebben geïnvesteerd in het opzetten van een internationaal netwerk voor vervangingsonderdelen dat garandeert dat onderdelen en componenten geleverd worden wanneer dat nodig is.

Alimak, Champion, and Hek

Wij hebben een voorraad van vervangingsdelen bij onze eigen lokale vestigingen maar ook een uitgebreide voorraad in onze centrale magazijnen in Zweden en China. Neem contact op met het dichtstbijzijnde kantoor van Alimak of vertegenwoordiger. Zij zullen alle stress en inspanningen van de situatie op zich nemen

We leggen ons erop toe dat standaardartikelen maximaal 24 uur na ontvangst van de order worden geleverd (Af fabriek centraal magazijn). Het is onze missie het leven van operators van Alimak machines eenvoudiger te maken

Neem voor meer informatie over reserveonderdelen contact op met het dichtstbijzijnde kantoor van Alimak, uw vertegenwoordiger of maak gebruik van ons contactformulier.

Reserveonderdelen

Langetermijnpartner

Dankzij onze omvang en financiële stabiliteit kunnen wij klanten bijstaan doordat wij voortdurend in technologie, uitrusting, vakkundigheid en dienstverlening investeren.