Benelux

Service

Onze installatieteams zijn volledig opgeleid en bekwaam om u in een professionele installatie te voorzien. Samen met een periodieke service- en onderhoudschema, streven we ernaar u tijdens de levensduur van de machine alles probleemloos te houden.

Onvoorziene stilstand voor zijn was nog nooit zo eenvoudig

Het succes van uw onderneming vergt oplossingen die machinewerking optimaliseren, kosten beperken en uw uitrusting op piekrendement in werking houden. Niemand begrijpt dit beter dan Alimak. Dankzij het meest uitgebreide netwerk met servicewerkplaatsen en technici ter wereld die zich met tandheugel en rondseluitrusting bezighouden, kunt u altijd op Alimak vertrouwen voor snelle en efficiënte reparaties, onderhoud en inspecties.

Service

Als u voor een servicecontract van Alimak kiest, zullen wij ervoor zorgen dat uw lift, bouwlift of hefsteiger altijd in de beste staat verkeert.

Neem voor meer informatie over contractmogelijkheden contact op met het dichtstbijzijnde kantoor van Alimak, uw vertegenwoordiger of maak gebruik van ons  contactformulier.

Algemeen 24-uurs service nummer: +31 (0)13 5148619.

Service

Langetermijnpartner

Dankzij onze omvang en financiële stabiliteit kunnen wij klanten bijstaan doordat wij voortdurend in technologie, uitrusting, vakkundigheid en dienstverlening investeren.