Benelux

Alimak Hek veilig, efficiënt en betrouwbaar op hoogte

2013-01-25

Veiligheid staat voorop bij het werken op hoogte. Daarom streven we bij Alimak Hek altijd naar 100 procent betrouwbaarheid. Dat doen we door kwalitatief uitstekende hefsteigers, liften en andere maatwerkoplossingen voor elk bouwproject te verhuren en te verkopen. Dit combineren we met een solide support service, zodat de klanten gegarandeerd beschikken over veilige hefsteigers, personenliften en transportsteigers.

Alimak Hek veilig, efficiënt en betrouwbaar op hoogte

Uit ons uitgebreid gamma machines kiezen we dit de hefsteiger als centraal thema. We willen graag In deze tijden waar efficiëntie van groot belang is u wijzen op de 10 belangrijkste redenen om hefsteigers van Alimak Hek te gebruiken:

1. Op eenvoudige wijze werken op grote hoogte.
2. Een hefsteiger van Alimak Hek biedt de mogelijkheid om de dagproductie in één keer naar de gewenste werkhoogte te brengen.
3. Onze hefsteigers zijn flexibel, in lengte en breedte aan te passen aan de vorm en maat van het gebouw, wijzigingen hoeven maar één keer te worden uitgevoerd.
4. Alimak Hek hefsteigers besparen tijd voor u: de minimale montage- en demontagetijden laten uw productiviteit toenemen.
5. Onze hefsteigers kunnen mobiel zijn, zodat ze vrijstaand zijn en makkelijk te positioneren of te verplaatsen zijn.
6. Houdt u van ergonomie? Dan houdt u van hefsteigers: steeds de exacte positionering voor de ergonomisch optimale werkhoogte.
7. Een hefsteiger bij ons is meer dan alleen toegang tot op de exacte hoogte: wij bieden een complete werkplaats op hoogte, al het benodigde gereedschap direct bij de hand.
8. Door het geringe aantal ankerpunten is er een maximale vrije geveltoegang.
9. Het werken met hefsteigers vermindert in grote mate de kans op schade aan dure materialen.
10. Alimak Hek hefsteigers zijn een veilige, stabiele en open werkplaats.

Onze betrouwbaarheid als partner wordt nogmaals in de verf gezet op de eerste beursdag waar we een award in ontvangst mogen nemen van Graydon om ons te belonen voor de gezonde financiële huishouding in onze organisatie.

Onze medewerkers kunt u treffen op onze stand 04.C088 waar zij tot uw beschikking staan om dit verder toe te lichten.

www.bouwbeurs.nl