Benelux

Alimak geeft haar producten en diensten een nieuwe naam

2018-10-01

Alimak Hek is in 2001 ontstaan uit een fusie tussen Alimak en Hek. Alimak Hek is wereld marktleider en pionier in de ontwikkeling, productie, verhuur en service van oplossingen voor verticaal transport voor zowel de industrie als de bouw.

Om de communicatie met alle belanghebbenden te optimaliseren, gaan we de merknaam Alimak Hek vanaf heden voortzetten onder de naam “Alimak”. Het merk Hek met zijn innovatieve techniek blijft natuurlijk deel uitmaken van het  DNA van onze Alimak Group.

Alimak geeft haar producten en diensten een nieuwe naam

Uitbreiding productenportefeuille

Bijkomende toevoegingen aan de Group hebben eveneens gevolgen voor de branding. De verwervingen van CoxGomyl, Manntech en Avanti eind 2016 betekenden dat de Alimak Group twee keer zo groot werd. De Alimak Group biedt vanaf dit moment eveneens end-to-end geveltoegangsoplossingen en serviceliften voor windturbinetorens aan. De verwerving van alle voornoemde entiteiten resulteerde in een globale rebranding. Alle Alimak verkoopkantoren krijgen als nieuwe naam Alimak Group, terwijl de productie-units de namen van de merken die ze produceren behouden.

 

Introductie van Alimak Service

Verder zal de Alimak Group al haar serviceactiviteiten voor haar merken:  Alimak, Avanti, CoxGomyl en Manntech onder brengen in een nieuwe serviceorganisatie, Alimak Services. Onder deze naam worden onze klanten, machine eigenaren en gebruikers voorzien van uitgebreide klantenservice.

Met servicesupport centers in 100 landen en 700 werknemers, biedt Alimak Service u een volledige palet aan diensten, onderdelen en trainingsoplossingen. Dit garandeert onze klanten van de hoogste product-uptime en veiligheid tijdens  de gehele levenscyclus van de door ons geleverde toepassing.

“Via Alimak Service zullen onze klanten verzekerd blijven van kwalitatief hoogstaande onderdelen en diensten voor al onze merken. Dit wereldwijd initiatief “Alimak Service” leidt ongetwijfeld to meer mogelijkheden, betere en snellere ondersteuning”, aldus Tormod Gunleiksrud, CEO Alimak Group.

De verandering zal gelden voor alle Alimak-producten en geleidelijk in werking treden vanaf 1 oktober 2018.