Benelux

Filosofie

Al meer dan 70 jaar heeft het aanbod van producten, oplossingen, diensten en advies aan klanten met een behoefte aan verticale transport onze prioriteit. Niemand evenaart onze unieke ervaring en dit is de reden waarom Alimak altijd betrokken is wanneer het erop aankomt.

De behoeften van iedere afzonderlijke klant begrijpen is niet alleen maar een manier om klanttevredenheid te garanderen; eigenlijk is deze unieke combinatie van nieuwsgierigheid en ervaring de drijvende kracht van onze hele groep. We weten dat het niet eenvoudig is een glimlach op het gezicht van een klant te toveren. Daarom stellen wij als doel te allen tijde klantgerichte oplossingen aan te bieden die van ieder project een succes maken, waarbij de handhaving van tijdige levering, hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en beschikbaarheid de solide basis vormen.

Dicht bij de klant, fysiek en in gedachten

Met meer dan 23.000 bouwliften, industriële liften, hefsteigers in gebruik zijn wij overal en beschikken we over een ongekend inzicht in de behoeften van klanten.

Als leider in de tandheugel- en rondselsector ontwikkelen we geschikte producttoepassingen op basis van onze ervaring en helpen we klanten hun verwachtingen en behoeftes te bepalen en waar te maken.

Een product leveren is eenvoudig, u tijdens de lange levensduur bijstaan het meeste uit de machines te halen is lastig en dit is waar onze internationale toewijding om de hoek komt kijken. We bieden het volledige scala after sales service zolang u van de uitrusting gebruik maakt. U kunt altijd op doorlopende klantondersteuning rekenen van plaatselijke Alimak-kantoren of van een erkende vertegenwoordiger.

Lange termijn samenwerking

Uw voordeel van het huren of kopen incl. dienstverlening van 's werelds toonaangevende fabrikant van bouwliften, liften en hefsteigers met tandheugel en rondselsysteem maakt ons tezamen met onze bedrijfsomvang en financiële stabiliteit tot een betrouwbare lange termijn partner. We kunnen het ons veroorloven in technologie, uitrusting, leveranciers, vakkundigheid, diensten en lokale aanwezigheid te blijven investeren.

Uitblinken en voortdurende verbetering

Het nastreven van de meest geavanceerde technologie is ons doel, vandaar dat R&D hoog bij ons in het vaandel staat zodat onze machines en diensten niet alleen aan de hoogste normen voor kwaliteit en veiligheid voldoen maar ze vaak overtreffen. Er wordt van geïntegreerde software en toepassingstechnologie gebruik gemaakt om op basis van uw individuele specificaties de meest geschikte systeemoplossingen te ontwikkelen, terwijl we dankzij eigen berekeningsprogramma's snelle en nauwkeurige ondersteuning kunnen aanbieden.

Gemoedsrust

Alimak biedt gemoedsrust door voor alles te zorgen, van het voldoen aan de voorschriften, veiligheid van personeel tot snelle toegang tot reserveonderdelen en dienstverlening. Ieder onderdeel dat uit onze fabrieken geleverd wordt, wordt aan strenge veiligheidstests onderworpen. De materialen en het ontwerp van onderdelen worden voortdurend getest en ontwikkeld om de betrouwbaarheid en weerstand tegen slijtage te verbeteren. Het (onderhouds)personeel, inclusief dat van distributeurs en dealers, ondergaat doorlopende training op het gebied van veiligheid, techniek en onderhoud.

filosofie

Dicht bij u

Wij zijn op zes continenten vertegenwoordigd. Onze verkoop, dienstverlening en verhuurbedrijven ondersteunen klanten met een breed assortiment weergaloze diensten en producten op aanvraag.