Benelux

Sectoren

Liften, bouwliften en hefsteigers van Alimak bieden gebruikers in uiteenlopende  sectoren en op elk continent in de wereld voordelen.

Bijna geen enkele werkomgeving is te hoog, te diep, te bochtig of te complex voor verticale oplossingen van Alimak met tandheugel en rondselsysteem. Onze uitrusting is voor elke denkbare toepassing ontworpen en biedt daarnaast eenvoudige toegang om belangrijke processen op of in uw faciliteit te controleren of te onderhouden.

Ontdek in dit onderdeel welke sectoren de voordelen genieten van de door Alimak geleverde toegangsoplossingen voor hun eigen winstgevendheid, efficiëntie en concurrentievoordeel

De bouw ondergaat op dit moment in de hele wereld een verandering. Gebouwen worden hoger, ingewikkelder en worden op een andere wijze gebouwd dan tien jaar geleden. Op het gebied van regelgeving, veiligheid en onderhoud worden steeds strengere eisen opgelegd. Wij voelen ons thuis in deze wereld. Iedere klant (groot of minder groot) kan rekenen op ondersteuning van Alimak om hun productiviteit te vergroten, kwaliteit en betrouwbaarheid te verbeteren en de veiligheid en tevredenheid van de werknemer te verhogen.

Ontworpen en gebouwd om extreme omstandigheden in 's werelds moeilijkste omgevingen te weerstaan, staan de Alimak liften vandaag de dag bovenaan in een keur van sectoren: offshore, havens, staal-, cement-fabrieken,  en energiecentrales. Gebruikers van Alimak Hek toegangs- en service liften in minder veeleisende omgevingen hebben ook baat bij onze grote technische ervaring voor wat betreft het leveren van producten aan gebruikers van de Zuidpool tot aan de Sahara!

Sectoren

Winstgevendheid voor de klant

In een wereld waar tijd geld is, zorgen wij ervoor dat klanten materiaal krijgen en dat personeel hoger, sneller en veiliger wordt getransporteerd.