Benelux

Bouw

De producten en oplossingen van Alimak worden voor verticale toegang gebruikt tijdens de bouw van 's werelds hoogste gebouwen, langste bruggen, grootste industriefaciliteiten en algemene infrastructuur.

Onze productielijn personen- goederenliften levert snel, economisch en betrouwbaar transport van materiaal en mensen in de hele bouwindustrie: nieuwbouw, industriecomplexen, renovaties, schoorstenen, torens en bruggen worden allemaal met uitrusting van Alimak gebouwd. Ieder professioneel bouwbedrijf erkent de noodzaak met betrekking tot productiviteit en beschikbare tijd, een noodzaak die Alimak duidelijk laat zien in ontwerp en support van de geleverde machines. Een belangrijk onderdeel van Alimak is de ruime ervaring op het gebied van technische toepassingsondersteuning wat vaak unieke oplossingen voor ingewikkelde problemen oplevert. Een voorbeeld hiervan zijn de gemeenschappelijke onderdelen voor liften en steigers om kosten te besparen en de productiviteit een impuls te geven.

Al onze hefsteiger oplossingen leveren resultaat op wat betreft kostenbesparing, betere programmering en opeenvolging van bouwactiviteiten. Door een deel of alle traditionele steigers door hefsteigers te vervangen kunnen bouwondernemingen met één druk op de knop al het nodige materiaal voor een hele dag werk op de gewenste hoogte brengen. Grotere productiviteit, betere arbeidsomstandigheden en veiligheid op de werkplek zijn slechts een paar voordelen.

Case study

Bouw

Winstgevendheid voor de klant

In een wereld waar tijd geld is, zorgen wij ervoor dat klanten materiaal krijgen en dat personeel hoger, sneller en veiliger wordt getransporteerd.