Benelux

Cement

Alimak helpt al bijna 30 jaar de cementsector om veiliger, productiever en winstgevender te worden. Geen andere leverancier kan betere technische middelen bieden. Van de eerste fases van fabrieksontwerp tot levering van uitrusting en inbedrijfstelling biedt Alimak één enkele lokale bron voor alles wat nodig is om de beste verticale oplossing te krijgen.

De omgeving bij een cementfabriek vormt een enorme belasting voor alle uitrusting ter plaatse. Een lift moet bestendig kunnen zijn tegen de invloed van stof, vochtigheid en warmte en dit zijn slechts enkele voorbeelden van de uitdagingen. Door zonder liftschacht te werken elimineert de oplossing van Alimak elk risico op stofconcentratie en het sterke tandheugel en rondselontwerp neemt de veelvoorkomende tractieproblemen van traditionele liften weg en biedt een lange levensduur.

In feite wordt de Alimak lift met tandheugel en rondselsysteem vaak aan de buitenkant geïnstalleerd en kan eenvoudig worden aangepast om uitbreidingen en aanpassingen van de cementfabriek te volgen.

Alimak biedt ook support in de bouw van cementfabrieken met tijdelijke verticale oplossingen.

Cement

Winstgevendheid voor de klant

In een wereld waar tijd geld is, zorgen wij ervoor dat klanten materiaal krijgen en dat personeel hoger, sneller en veiliger wordt getransporteerd.