Benelux

Energiecentrales

In steenkolencentrales, gascentrales, STEG-centrales, afvalenergiecentrales, kerncentrales, hydro-elektrische centrales, windturbineparken, zonne-energiecentrales of energiecentrales van andere types bestaan altijd verschillende behoeftes voor verticaal transport van personeel en materiaal.

Al meer dan vier decennia bedient Alimak de sector energiecentrales met veilige, productieve en economische oplossingen, uiteenlopend van ruimtebesparende kleine personenliften in nauwe gangpaden tot het optillen van meerdere tonnen gewicht zonder noodzaak voor een schacht.

Waarom een lift?

  • Grotere productie van fabriek
  • Grotere efficiëntie
  • Grotere beschikbaarheid
  • Reduceert bedrijfskosten tot een minimum

Het is van essentieel belang eventuele oorzaken voor storingen vast te stellen om preventief onderhoud te bieden en, in het geval een onvoorziene productiestop plaats vindt, snel op de storing te reageren. De installatie van een lift is vaak de minst dure manier om stilstand terug te brengen.

Alimak biedt ook support in de bouw van energiecentrales met tijdelijke verticale oplossingen.

Energiecentrales

Winstgevendheid voor de klant

In een wereld waar tijd geld is, zorgen wij ervoor dat klanten materiaal krijgen en dat personeel hoger, sneller en veiliger wordt getransporteerd.