Benelux

Metaal en staal

Alimak-liften met tandheugel en rondselsysteem worden veel gebruikt in de wereldwijde metaal- en staalindustrie.

Alimak heeft met fabrikanten en EPC's samengewerkt om verticale oplossingen voor fabrikanten en projecten rond de wereld te ontwikkelen. Uiteindelijk draait het allemaal om het ontwerp van de beste technische oplossing zodat het meeste uit kapitaal, productiviteit en productkwaliteit gehaald kan worden. Alimak, ongeëvenaard in ervaring en vakkundigheid, heeft machines van uitstekend niveau  in fabrieken geplaatst van het zuidelijke Australië tot het noordelijke IJsland en van het westelijke Venezuela tot aan het oostelijke Japan.

Typische toepassingen voor Alimak Hek producten treft u aan in aluminiumraffinaderijen, in smelterijen en voor het oplossen van de toegang tot het staalbedrijf zelf. Een Alimak lift zorgt in een metaal- en staalomgeving voor snelheid, betrouwbaarheid en veiligheid. Dit zijn essentiële onderdelen tijdens bedrijf maar zijn ook belangrijk tijdens een kortstondige en uitdagende stop voor onderhoud.

Alimak biedt ook support in de bouw van aluminiumraffinaderijen en staalbedrijven met tijdelijke verticale oplossingen.

Metaal en staal

Winstgevendheid voor de klant

In een wereld waar tijd geld is, zorgen wij ervoor dat klanten materiaal krijgen en dat personeel hoger, sneller en veiliger wordt getransporteerd.