Benelux

Verhuur

Als toonaangevende fabrikant van liften/bouwliften en hefsteigers in de wereld bieden wij het complete productaanbod bouwuitrustingen binnen de sector liften en hefsteigers rechtstreeks of via onze verhuurpartners aan.

Door ons aanbod in verhuuractiviteiten zijn we marktleider in het bijstaan van klanten om hun voorraad beperkt te houden terwijl ze op aanvraag toch toegang tot zeer concurrerende verticale toegangsoplossingen hebben. We leveren echter niet alleen machines. Behalve de verhuurtransactie zelf zorgen wij er ook voor dat bouwprojecten dankzij onze complete service-aanbod een succes worden; een projectaanpak van het begin tot het eind, vanaf het idee tot de voltooiing.

Onze teams met experts hebben jaren praktische ervaring opgedaan in allerlei soorten projecten in alle hoeken van de wereld zodat ze in staat zijn klanten te helpen bij het maken van winst door de juiste verticale toegangsoplossing voor het werk te gebruiken. Van eerste projectanalyse tot opbouw en afbraak, onze sterke punten worden de uwe en uw succes.

rental

rental_intro_3_m

rental_intro_4_m

Alimak verhuur is verkrijgbaar in Australië, België, Frankrijk, Duitsland, Nederland, Luxemburg, Zwitserland en het Oostenrijk.

Verstuur uw verzoek tot verhuur.

Verhuur

Onze belofte

We trachten de beste partner voor onze klanten te zijn, ongeacht de omvang of locatie.