Benelux

Verhuuraanbod

Wanneer het aankomt op het transporteren van materiaal en personen op projecten zijn de verhuurvloten en gerelateerde diensten van Alimak ontworpen om bouw- en industriële klanten in uitstekende producten en support te voorzien en het meeste uit hun verticale toegangsbehoeftes te halen.

Uitgebreide keuze

Als betrouwbare en flexibele partner voor klanten die verticale transportsystemen en steigers willen huren, bieden wij een compleet assortiment personen- goederenliften, hefsteigers, transportsteigers en materiaalliften.

De machines van Alimak zijn geschikt in het bouw- en industriële sector voor grote en kleine bouwprojecten voor nieuwbouw, renovatie, bruggen, werven, gevelbedekking, metselwerk, isolering, afbraak- en schilderwerk.

Perfect teamwerk

Samenwerking met onze klanten is net zo belangrijk als de hardware zelf vanwege de wijze waarop onze uitrusting wordt gebruikt. Het opzetten van een uitstekende samenwerkingsrelatie tussen iedere klant en onze individuele teamleden heeft de hoogste prioriteit.

Elk project kent specifieke, individuele eisen. Elk aspect van een project met betrekking tot veiligheid, logistiek en techniek moet voor iedere nieuwe situatie worden vastgesteld, geanalyseerd en gereguleerd. Daarom streeft Alimak op elk niveau naar een diepgewortelde menselijke en zakelijke samenwerking met haar klanten. Door het maximale uit teamwerk te halen kunnen problemen worden verholpen, hoogwaardige oplossingen worden geboden en goede winstgevendheid worden aangereikt.

Verhuuraanbod

Onze belofte

We trachten de beste partner voor onze klanten te zijn, ongeacht de omvang of locatie.