Benelux

Verhuurdiensten

De klantbegeleiding van Alimak eindigt niet bij de levering van hoogwaardige, veilige en duurzame liften en hefsteigers voor verticaal transport voor zij die voor huren kiezen. Wij bieden daarnaast een compleet servicepakket waarmee wij op een project van begin tot eind toezicht kunnen houden; projecttoezicht, training, toepassingstechniek, planning en 24/24 service maken hiervan onderdeel uit.

rs1

Projecttoezicht

In een typisch project zal onze projectmanager een projectanalyse uitvoeren en alle activiteiten die tijdens het project nodig zijn evalueren. Hierbij moet bepaald worden welke machines nodig zijn, moet een aantal sterkteberekeningen worden gedaan evenals berekeningen voor de grondbelasting en ankerkrachten, plus een logistiekplan, een tijdplan en een gedetailleerde offerte worden opgesteld.

rs2

Opbouw en demontage

Ons hoogopgeleide personeel zorgt voor totale gemoedsrust bij onze hurende klanten door de volledige verantwoordelijkheid voor transport, opbouw en demontage van de van Alimak gehuurde liften en hefsteigers op zich te nemen. Ook zorgen ze voor verdere uitbreidingen van hoogte, herlocatie en verwijdering tijdens bouwwerkzaamheden en voor de installatie van verankeringen.

rs3

Trainingscursussen

De winstgevendheid die onze machines bieden neemt toe door de bekwaamheid van degenen die ze in elkaar zetten, gebruiken en onderhouden. Om steeds voor een zo hoog mogelijke vaardigheid te zorgen en om een grotere kennis van de veiligheidsaspecten, onderhoud en regelgeving te promoten, biedt Alimak een compleet assortiment trainingscursussen voor klanten en andere geïnteresseerden aan.

Schadedekking

Alimak kan klanten die daarom vragen schema's aanbieden voor de afkoop van eigen risico of kan als makelaar voor speciale dekking optreden.

Onze belofte

We trachten de beste partner voor onze klanten te zijn, ongeacht de omvang of locatie.